Entrega de premis del Concurs DUO

Dimecres a la tarda es van lliurar els premis del I Concurs DUO de dibuix i relat curt que ha organitzat el club.
Els premis han consistit en vals de 50, 25 i 15 € pels primer, segon i tercer respectivament per bescanviar per llibres a les llibreries Sant Jordi i Ça Trencada de Blanes, a banda d'una samarreta, un bidó d'aigua i adhesius del club.

Dimecres a la tarda es van lliurar els premis del I Concurs DUO de dibuix i relat curt que ha organitzat el club.

L’entrega dels premis es va realitzar a l’esplanada de la Ciutat Esportiva Blanes i va estar encapçalada pel president del club, Joan Burcet. L’acte va comptar també amb la presència d’altres membres del club i familiars dels premiats.

Aquesta primera edició del concurs no ha tingut tota la participació que haguéssim volgut però tot i això les poques obres que han arribat han sigut de força nivell. En categoria Petits el tercer premi va quedar orfe per la poca participació.

Alguns participants només  van participar en dibuix i en aquesta primera edició no s’ha tingut en compte. Per l’any vinent utilitzarem noves estratègies per poder arribar a molts més nens i nenes.

Els premiats van ser:

PRIMER PREMI PETITS: Carlota Martínez (Santa Maria)
SEGON PREMI CATEGORIA PETITS: Lua Rubio (Mn. Joaquim Ruyra)
PRIMER PREMICATEGORIA GRANS: Laia Duarte (Cor de Maria)
SEGON PREMI CATEGORIA GRANS: Jan Delgado (Pinya de Rosa)
TERCER PREMI CATEGORIA GRANS: Laura Reixach (Cor de Maria)

Els premis han consistit en vals de 50, 25 i 15 € pels primer, segon i tercer respectivament per bescanviar per llibres a les llibreries Sant Jordi i Ça Trencada de Blanes, a banda d’una samarreta, un bidó d’aigua i adhesius del club.

INFORMACIÓ !

Hem actualitzat la nostra POLÍTICA DE PRIVADESA. Us instem a revisar-la abans de visitar el nostre lloc web.