Entrenar el caràcter

Ahir dijous va tenir lloc una nova trobada virtual d’entrenadors/es del club a través de ZOOM.

El tema tractat va ser com entrenar el caràcter dels jugadors/es amb el visionat d’un vídeo del Sindicato de Entrenadores de Baloncesto a càrrec d’en José Manuel López, entrenador superior de bàsquet de la pedrera d’Estuadiantes, que va definir quin és per ell el “bon”caràcter que ha de tenir un jugador/a de bàsquet, per passar després a donar eines per treballar-lo i entrenar-lo, per posar-lo a sumar en benefici de l’equip.

Una interessant xerrada que va obrir un encara més interessant debat entre els nostres entrenadors/es, i que va acabar derivant en plantejar-nos el caràcter que ha de tenir el nostre propi club.

I una cosa està clara, en el Club Bàsquet Blanes s’està forjant un caràcter competitiu, que, amb humilitat, sacrifici i compromís, ens està portant a millorar esportivament i crèixer com a entitat.

El lema del nostre club “Juguem per crèixer” no és només una frase bonica, és una manera de fer, cada vegada més interioritzada, per treballar en la formació de millors persones, millors jugadors/es, millors entrenadors/es i millors gestors/es amb un elevat orgull de pertinença al club amb l’objectiu de fer-lo cada dia millor.

INFORMACIÓ !

Hem actualitzat la nostra POLÍTICA DE PRIVADESA. Us instem a revisar-la abans de visitar el nostre lloc web.