I Concurs Duo de Dibuix + Relat Curt

Estudies primària a una escola de bàsquet?
T’agrada dibuixar?
T’agrada escriure històries?

Si estudies a una escola de primaria de Blanes i t’agraden les dues coses el CONCURS DUO DE DIBUIX + RELAT CURT del Club Bàsquet Blanes és el que estaves buscant.

 

BASES DEL CONCURS

El Club Bàsquet Blanes organitza el I Concurs Duo de Dibuix i Relat Curt “Club Bàsquet Blanes” amb l’objectiu que els alumnes de primària de totes les escoles de Blanes puguin expressar de manera artística i a través del dibuix i el relat curt com veuen el bàsquet.
Us animem a participar perquè ens compartiu la vostra visió del nostre esport i ens mostreu l’artista que porteu a dins.

1. Participants: Tots els alumnes de primària (de primer a sisè) de les escoles de Blanes.

2. Categories:
– Petits (alumes de 1r, 2n i 3r de primària)
– Grans (alumnes de 4t, 5è i 6è de primària)

3. Tema: Dibuixos i relats relacionats amb l’esport del bàsquet i que plasmin els valors del Club Bàsquet Blanes… respecte, compromís, persistència i orgull de pertinença.

4. Obres: Un màxim d’un DUO (dibuix + relat curt) per participant.

5. Com participar: Els dibuixos i relats es poden lliurar físicament a les bústies de l’AMPA de les respectives escoles dels participants o, escanejat, per correu electrònic a l’adreça imatge@cbblanes.cat. Al revers del dibuix hi anirà el nom i cognoms, el curs i l’escola de l’autor/a. El relat haurà d’anar encapçalat per un títol, el nom i cognoms, el curs i l’escola del participant. Tant el dibuix com el relat haurà d’anar dins d’un mateix sobre amb el nom i cognoms de l’autor/a, el curs i l’escola.

6. Tècniques: Pel dibuix es pot utilitzar qualsevol tipus de tècnica (aquarel·la, llapis, retoladors, ceres, etc.) sempre que s’adapti al format de full DIN A4. Els relats tindran una extensió entre 1 i 3 pàgines DIN A4, com a màxim, i hauran de ser manuscrits i en català.
Tant el dibuix com el relat presentat han fer-se de manera individual i han de ser inèdits.

7. Terminis d’admissió d’obres: Es podran presentar des del 17 al 21 de maig del 2021.

8. Jurat: Format per membres de l’entitat organitzadora i col·laboradors.

9. Veredicte: Es farà públic durant el mes de juny de 2021 i es donarà a conéixer a través de la web del Club Bàsquet Blanes www.cbblanes.cat.

10. Premis: Els premis consistiran en un xec regal per bescanviar a diferents llibreries de Blanes per llibres i un lot de productes del Club Bàsquet Blanes. S’establiran tres premis per a cada categoria:
1r premi: xec regal de 50€ + lot de bidó d’aigua i samarreta
2n premi: xec regal de 25€ + lot de bidó d’aigua i samarreta
3r premi: xec regal de 15 € + lot de bidó d’aigua i samarreta
El lliurament dels premis es realitzarà durant la mitjà part d’un partit del primer equip del Club Bàsquet Blanes que serà comunicat als premiats/des.

11. Publicació d’obres. Tots els dibuixos i relats premiats es publicaran a la revista “1958” del Club Bàsquet Blanes. La resta es publicaran a la web del club juntament amb les obres premiades.

12. Retorn d’obres. Els dibuixos i relats es retornaran a les diferents escoles dels participants per poder ser recollits pels seus autors/es.

La participació en aquest concurs significa la total acceptació d’aquestes bases. Qualsevol detall no previst en aquestes bases serà resolt per l’organització. El Club Bàsquet Blanes pot utilitzar els dibuixos i relats per exposar-los o publicar-los.

Bases I Concurs Dibuix + Relat Curt

 

INFORMACIÓ !

Hem actualitzat la nostra POLÍTICA DE PRIVADESA. Us instem a revisar-la abans de visitar el nostre lloc web.