Lliures de plàstics

El COVID-19 ha provocat que la normativa de la Representació Territorial de Girona de la FCBQ que feia referència a que els equips locals  subministressin sis litres d’aigua a l’equip visitant a cada partit s’hagi anul·lat. El fet de no poder compartir ampolles per evitar possibles riscos de contagi ha portat a la RTG a prendre aquesta desició.

El Club Bàsquet Blanes ja tenia un projecte per aquesta nova temporada per variar la forma de subministrament de l’aigua, i en comptes de donar les pertinents ampolles a l’equip visitant, s’havien iniciat converses amb el Departament d’Esports de l’Ajuntament de Blanes, per instal·lar una font d’aigua tractada i que els equips omplissin els seus bidons reutilitzables. Amb aquesta mesura es volia evitar el gran acumulament de residus de plàstic que es generava a cada jornada.

Sigui com sigui, evitarem el gran consum  de plàstic i en farem un ús més raonable amb l’utilització de bidons reutilitzables.

Cal recordar que una de les mesures obligatòries per evitar possibles contagis de COVID és que cada jugador utilitzi de manera individual el seu bidó personal que no es podrà compartir sota cap concepte.

Amb aquesta mesura ens protegim a nosaltres i protegim el planeta… #PLASTIC FREE

 

INFORMACIÓ !

Hem actualitzat la nostra POLÍTICA DE PRIVADESA. Us instem a revisar-la abans de visitar el nostre lloc web.