Lluita fins al final

Lluita fins al final, però el Sènior B Femení del CB Blanes cau davant el Nou Caules (60-57)

Les nostres noies han estat a punt d’aconseguir la victòria en un partit molt disputat contra el Nou Caules, però finalment han caigut per un ajustat 60 a 57. Tot i l’esforç final per remuntar, el gran marge adquirit pel rival en la primera meitat ha resultar decisiu.

El partit va començar amb un primer quart molt igualat, on les nostres jugadores es van mantenir a prop en el marcador, acabant amb un 16 a 13 a favor del Nou Caules. Tanmateix, al segon quart, el rival va aconseguir trencar la dinàmica amb un parcial contundent de 18 a 7, deixant el marcador a la mitja part amb un 34 a 20 que semblava posar les coses difícils.
A la represa, el tercer quart va ser molt més equilibrat. Tot i que les nostres jugadores van lluitar per escurçar distàncies, el parcial de 15 a 14 no va ser suficient per reduir significativament la diferència, mantenint el Nou Caules amb una còmoda avantatge de 49 a 34 al final del període.

Però en el quart quart, el CB Blanes va mostrar el seu esperit de lluita. Amb una defensa agressiva i un atac decidit, les nostres jugadores van firmar un espectacular parcial de 11 a 23, fent tremolar l’avantatge del rival i acostant-se a només tres punts a pocs segons del final. Malauradament, el temps no va ser suficient per completar la remuntada i el partit va acabar amb un ajustat 60 a 57.

Tot i la derrota, l’esforç i el coratge mostrat per l’equip en els minuts finals deixen bones sensacions per als pròxims compromisos.