L’Olga obté el guardó “Bàsquet Net” en categoria d’entrenadora

El passat dijous, 30 de juny, la Representació Territorial de Girona de la Federació Catalana de Basquetbol va lliurar els guardons “Bàsquet Net” corresponents a la temporada 2021-22 en reconeixement a la tasca desenvolupada en pro del bàsquet gironí dins de la Festa del Bàsquet Gironí, que es recupera després de dos anys de no poder-se celebrar pel COVID. En l’acte, que va tenir lloc al Pavelló Parc de la Draga de Banyoles, es van reconèixer quatre categories: àrbitres, jugador/es, entrenadors/es i clubs.

La blanenca Olga Vázquez, ex-jugadora i ex-entrenadora del nostre club i actual seleccionadora catalana de categoria mini femení, va rebre el guardó de la categoria d’entrenador/a per la seva tasca al llarg dels anys. Només cal recordar que en les dues darreres temporades ha obtingut el campionat i el sotscampionat de seleccions autonòmiques de categoria mini femení en el Campionat d’Espanya, com a màxima responsable de la selecció catalana.

En les altres categories els premiats van ser Antonio Alcaraz (àrbitres), Vanessa González (jugadora) i C.B. Roses (clubs).

A tots ells però especialment a l’Olga moltes felicitats i enhorabona!!!

L’Olga acompanyada de la nombrosa delegació blanenca que va acompanyar-l a Banyoles
Tots els guardonats en la Festa del Bàsquet Gironí

 

INFORMACIÓ !

Hem actualitzat la nostra POLÍTICA DE PRIVADESA. Us instem a revisar-la abans de visitar el nostre lloc web.