Merescuda i emocionant victòria

Com començar aquesta crònica sense deixar-se endur per l’eufòria i l’entusiasme d’una merescudíssima, patida i emocionant victòria? Des del minut 1 l’Adepaf ha demostrat que la intensitat defensiva seria la seva estratègia, però ens ha trobat concentrats, atents i, sobretot, molt valents. Avui tots els jugadors han destacat en atreviment, en defensa home a home i cos a cos, en desinhibició i, sobretot, en focalització.

El Figueres intentava desestabilitzar-nos, amb contraatacs ràpids finalitzats amb encert i també amb una defensa molt dura, però no n’ha tingut prou. Ni tan sols perdent per 14 punts ens hem enfonsat, ans al contrari, ens hem encoratjat, ens hem convertit encara més en un bloc defensiu i hem desesperat nosaltres al rival. Hem sabut aprofitar-nos de les fissures de la seva defensa i hem remuntat de manera incontestable.

Avui, malgrat tornar del descans amb una mica de nebulosa al cap, hem estat immensos, forts, madurs i brillants. Panteres, sort que acaba la temporada perquè també s’acaben els adjectius per il·lustrar el vostre creixement en el joc i com a equip! La setmana que ve a totes!

Pizzeria El Reno C.B. Blanes B, 56
C.B. Adepaf, 51

Fitxa del partit

INFORMACIÓ !

Hem actualitzat la nostra POLÍTICA DE PRIVADESA. Us instem a revisar-la abans de visitar el nostre lloc web.