Nou curs intensiu d’àrbitres de bàsquet + 3 crèdits UdG

L’Escola d’Àrbitres de la Representació Territorial de Girona de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) organitzarà un nou curs intensiu d’àrbitres a Girona a finals del mes juny.

Es tracta d’una activitat integradora, remunerada que a més a més, serveix per conèixer gent, fent noves amistats i viatjar per les comarques gironines. Per això s’ha organitzat un curs intensiu, a finals del mes de juny. Aquest curs es realitzarà a Girona, però si el nombre d’inscrits és suficient no hi hauria inconvenient en fer-lo a qualsevol població de la província.

Els alumnes que superin el curs, podran obtenir fins a 3 crèdits ECTS a la Universitat de Girona.

Adjuntem l’enllaç de la noticia a les xarxes socials

TWITTERhttps://twitter.com/RTGirona/status/1400473610154909701
INSTAGRAM:  https://www.instagram.com/p/CPqb64vpzfs/

Les dates del curs seran de dilluns 28/6 a dijous 1/7 de 09.00 a 13.00 i de 16.00h a 19.00h i el divendres 2 de juliol de 16 a 19.00h

El preu del curs és de 27.50 euros (s’hauran de pagar el primer dia del curs). Podeu realitzar la inscripció omplint el formulari que trobareu a continuació. Es pot compatibilitzar la tasca d’àrbitre d’escola amb la de jugador, entrenador o qualsevol altre funció dins del món del bàsquet, sempre que tinguin disponibilitat per xiular els dissabtes pel matí. L’edat mínima per fer el curs són els setze anys.

INSCRIPCIONS

Abans de fer la preinscripció és interessant verificar la normativa per comprovar que s’és apte per realitzar-la. Els honoraris derivats de l’activitat arbitral estaran subjectes a retenció d’IRPF (mínim 2%). La relació entre els àrbitres i l’FCBQ serà considerada de caire administratiu i NO laboral.
Al tractar-se d’un curs intensiu, està dirigit a persones relacionades amb el món del bàsquet que tinguin com a mínim. 16 anys. Es pot compatibilitzar la tasca remunerada d’àrbitre d’escola amb la de jugador, entrenador o qualsevol altre funció dins del món del bàsquet, sempre que tinguin disponibilitat per xiular els dissabtes pel matí. Per poder realitzar el curs caldrà fer una prova d’accés molt senzilla per aquelles persones relacionades amb el bàsquet. El preu és de 27,50€.

INFORMACIÓ !

Hem actualitzat la nostra POLÍTICA DE PRIVADESA. Us instem a revisar-la abans de visitar el nostre lloc web.