Nou punts de renda

C.B. BLANES: 75
C.P. SANTJOANENC: 66

En sènior C masculí obté nou punts de renda en el partit d’anada de la final del Campionat Territorial Sènior A  Masculí de Girona disputat ahir a la Ciutat Esportiva Blanes després d’anar guanyant de divuit a manca de dos minuts per la finalització del partit.

L’encontre, que l’equip blanenc afrontava amb només sis jugadors de l’equip per diferents baixes i afectació COVID però amb el reforç de dos jugadors del júnior A i el sots-25, va anar frec a frec fins a mitjans del tercer quart. Les panteres intentaven treure profit de la major mobilitat dels seus jugadors, de la més ràpida circulació de pilota i del seu llançament exterior, davant d’un equip més físic, rocós, amb un joc interior que ens feia molt mal i que oferia segones i terceres oportunitats en atac.

No va ser fins als últims cinc minuts del tercer quart que els locals va poder obrir escletxa al marcador propiciat, en part, pel cansament del rival que no podia fer front al ritme marcat pels de casa.

L’últim quart va seguir la mateixa tònica dels darrers cinc minuts del tercer i a manca de dos minuts l’avantatge blanenc es va enfilar fins els divuit punts, una renda molt còmode per afrontar el partit de tornada, Però un parcial final de 2-11 amb excés de precipitació local i molt encert visitant va deixar la diferència a només nou punts, que a l’inici del partit tothom hagués signat però que al final va saber a poc.

Avui a les 18.00 h al Poliesportiu de Sant Joan les Fonts es disputa el partit de tornada, on esperem que la renda sigui suficient per aconseguir el campionat i accedir a la final a quatre amb els altres campions de Barcelona, Lleida i Tarragona.

Força Blanes, força Panteres!!!

INFORMACIÓ !

Hem actualitzat la nostra POLÍTICA DE PRIVADESA. Us instem a revisar-la abans de visitar el nostre lloc web.