Nova derrota en el segon partit del Memorial Mateu Pell

L’equip competeix tres quarts però no aguanta la intensitat dels gironins al darrer període

MURALLA ÒPTICA BLANES: 70
C.B. GIRONA: 82

Segon partit del Memorial Mateu Pell, aquest cop a casa contra el C.B. Girona.
A punt de començar el partit, a causa de la pluja, hi ha hagut goteres a la pista vermella i s’ha decidit canviar de pista i anar a la Q4 Verda.

El nostre ha estat un joc amb alts i baixos davant un equip molt físic i molt intens en defensa. L’equip contrari ha pogut superar la nostra defensa en moltes ocasions i entrar fàcilment a cistella. La defensa local era molt millorable. En atac continuem errant en el tir i en situacions fàcils a sota cistella.

Tot i això, hem aguantat bé i les diferències al marcador han estat mínimes fins l’últim quart. A destacar la lluita i l’actitud dels nostres jugadors i la progressió, que de ben segur veurem a la que puguem millorar aquest dèficits.

Parcials: Primer període: 24-22, segon període: 17-21, tercer període: 16-20 i quart període: 13-19.

Força Blanes !!!💛🖤🏀

INFORMACIÓ !

Hem actualitzat la nostra POLÍTICA DE PRIVADESA. Us instem a revisar-la abans de visitar el nostre lloc web.