Partit d’infart

Partit no apte per a persones nervioses.

Cada partit és una final i la victòria d’avui davant un equip jove, semblant al nostre, és un pas endavant en aquesta lliga tan esbojarrada (on passes de ser líder a baixar a la meitat de la classificació amb una derrota inesperada). Portem entrenant fort i es nota als partits. El Sant Adrià ens va guanyar a casa de més d’una vintena de punts, però aquest cop, amb un bon partit ens hem emportat la victòria cap a Blanes.

El primer quart (20-22) era un preludi de la igualtat que viuríem durant tot el matx. La nostra defensa en aquest període ha estat tova amb cistelles fàcils pels locals. Amb contraatacs ràpids i cistelles des de la línia de 3 hem salvat el quart. L’estratègia ha canviat al segon quart, amb una defensa molt més dura i treballant els sistemes hem demostrat perquè som on som, a les acaballes del quart hem arribat a guanyar de 15 punts. Una dada significativa ha estat que durant tot el primer període, no hem tirat cap tir lliure, contràriament de l’equip contrincant.
A mitja part ens han tombat l’electrònic. Amb encerts des de la llarga distància els vermells han escurçat diferències. Un tercer quart (24-24) ens indicava que tindríem una fi de partit frenètica i així ha estat. A manca de dos minuts per finalitzar l’encontre la igualtat era màxima, un triple ens donava tranquil·litat però les últimes pèrdues de pilota donaven opcions de guanyar als locals que no han sabut gestionar. Marxem cap a casa amb una important victòria i mentalment forts per afrontar el proper partit a casa amb el Sant Feliu, que es presenta amb una dinàmica positiva ascendent.

A seguir treballant nois. Força Blanes 💛🖤🏀

U.B. Sant Adrià B, 72
Muralla Òptica C.B. Blanes A, 76

Fitxa del partit

INFORMACIÓ !

Hem actualitzat la nostra POLÍTICA DE PRIVADESA. Us instem a revisar-la abans de visitar el nostre lloc web.