Partit per emmarcar

El cadet A del Blanes s’imposa amb contundència a un Joventut de Badalona que no és capaç d’aguantar el ritme del partit més enllà del primer quart.

L’equip visitant ha arribat a la Ciutat Esportiva sabent que els nostres han tingut unes setmanes difícils. Això ha fet que el conjunt verd-i-negre sortís esperonat en busca de la que podria haver estat la seva 4ª victòria. Però avui, la maquinària local estava ben greixada i, un cop superat el primer quart (22-17), l’aeronau blanenca s’ha enlairat i ens ha recordat l’equip dels millors moments de la temporada. Així, la primera part s’ha tancat amb un 56-33 que feia evident les diferències.

El tercer quart de les panteres ha estat per emmarcar: 29 punts a favor i cap en contra! Una proesa que ha servit per marcar el rumb als cent punts. Objectiu que s’ha aconseguit amb escreix: quan l’àrbitre ha xiulat el final del partit el resultat era de 106 a 49.

Amb aquest resultat deixem enrere les turbulències de les últimes setmanes i encarem l’última jornada amb el dipòsit ple de combustible.

Avui, gràcies per volar amb nosaltres i…força Blanes!

Invoport C.B. Blanes A, 106
C. Joventut de Badalona, 49

Fitxa del partit

INFORMACIÓ !

Hem actualitzat la nostra POLÍTICA DE PRIVADESA. Us instem a revisar-la abans de visitar el nostre lloc web.