Resum

Partit molt emocionant el que va viure el sènior C masculí davant d’un Vedruna Palamós molt dur i encertat

Amb la grada plena de gom a gom i la motivació de l’equip local ja es va deixar entreveure que seria un partit d’alt voltatge. El primer quart va ser una exhibició d’atac per part dels dos equips. Al segon quart, els blanencs van endurir la defensa i van minimitzar els seus recursos en atac i el resultat a la mitja part era de 38 a 37. Al tercer quart, el Vedruna va continuar jugant amb molta duresa defensiva i això va dificultar l’encert per part de les panteres. A l’últim quart, el Blanes va arribar a perdre de 12 punts. Malgrat això, els visitants van aconseguir remuntar i van tenir l’últim tir per forçar la pròrroga, però no va poder ser.

Molts ànims a l’Aleix Capdevila! Tot l’equip desitja que es recuperi ben aviat. Una llàstima que els tres punts que li van cosir al cap no sumessin a l’acta, perquè llavors haguéssim pogut empatar el partit.