Resum

Victoria on per culpa de creure que el rival era molt inferior a nosaltres hem patit més del compte

Partit igualat des del principi, on sempre hem estat per davant però mai ens hem pogut posar amb diferències majors als deu punts. Aconseguim anar al descans cinc punts per davant però amb una sensació dolenta.

Després del descans tenim bona actitud defensiva però en atac tenim molta imprecisió, decisions incorrectes en les seleccions de tirs i percentatge el tir molt dolent.

A l’últim quart hem canviat el xip i aconseguit trobar bones situacions a prop de cistella fins arribar a un marcador final de 60-44.

El més important és seguir sumant, però som conscient que ho podem fer millor, sent més regulars.

Agrair l’ajuda dels tres cadets de primer any.