Resum

Intens duel entre el CB Blanes i el CB Farners.
El partit es va desenvolupar amb igualtat malgrat les adversitats de les Panteres , que es van veure obligats a jugar amb només 7 jugadors a causa de les lesions. L’enfrontament va començar amb un primer quart on l’equip visitant va prendre la davantera amb una diferència de 6 punts (11-17).
Tot i així, el Blanes va lluitar amb determinació en el segon quart, aconseguint reduir la distància a tan sols 5 punts (24-29).
Al tercer quart es va veure com el Blanes es mantenia al partit amb un marcador de 36-43.

El cansament  dels nostres va començar a afectar el ritme en atac durant el tram final del partit. Tot i això, la seva tenacitat va ser evident fins al final.
Malgrat els esforços, el Farners va assegurar-se la victòria amb un resultat final de 49-56.
La lluita incansable dels jugadors del CB Blanes enfrontant-se a la manca d’efectius reflecteix la seva implicació a pesar de les adversitats.