Resum

Tomben a les líders imbatudes

Les nostres sèniors han plantat cara a un L’Escala fins ara invicte a la lliga. Arribàvem a l’encontre amb una plantilla molt reduïda, però amb l’ajuda de les júniors. L’actitud a la pista ha demostrat que si es vol es pot, i elles ho han aconseguit. Una defensa intensa, durant tot el matx, ha permès equilibrar els dos primers quarts, 9-9 i 19-19.

Hem trencat el partit al tercer quart amb un parcial de 19-6, corrent al contraatac i buscant bones posicions de tir. Al darrer quart, l’equip visitant ha intentat retallar punts i reduir la diferència, encara que el resultat final ha estat groc i negre.

L’esforç i la predisposició en els entrenaments s’ha vist reflectit al partit d’avui. A seguir amb aquesta dinàmica noies💛🖤🏀😉💪

Informació

Data Hora Competició Temporada Jornada
06/11/2021 19:30 C.C. Segona Categoria Fem. - Fase Prèvia - Grup 5 2021-2022 Jornada 6