Resum

A la segona part s’acaba la gasolina

L’equip iniciava la segona volta del campionat davant el Parets que en el primer partit de lliga s’havia imposat per un contundent 76-29. Tot i les importants baixes que l’equip arrossega des de fa algunes setmanes, la posta en escena ha sigut bona. Les nostres jugadores han sortit intenses davant un equip que ho és molt i han competit d’inici de tu a tu amb el Parets, que malgrat tot s’ha escapat al marcador en el tram final del primer quart, 13-22.

Al segon quart les nostres jugadores han apretat les dents i han realitzat un gran període fent gala d’una tenacitat encomiable, emportant-se el parcial, 13-10, per arribar al descans 26-32, i partit obert.

Però a la represa el Parets no ha afluixat, funcionava com un rodet, i la menor rotació de la banqueta blanenca per les baixes s’ha fet notar. La despesa física de les jugadors havia sigut important, s’havia acabat la gasolina. Parcial d’11-24 per posar al marcador un 37-56 que a manca d’un quart i amb les forces molt tocades ja es presumia definitiu.

Però l’equip te orgull i ha competit fins el final, minimitzant al màxim la superioritat física del contrincant, cedint només vuit punts per deixar el resultat final 49-76.

Només queda un partit abans de l’aturada de Nadal, en la qual esperem recuperar a les jugadores lesionades per iniciar l’any amb forces renovades.

Mentrestant a seguir treballant, treballant i treballant. La intensitat als partits és la conseqüència del treball intens als entrenaments.

Força cadet B femení, juguem per créixer!!!