Resum

En un emocionant duel el Club Bàsquet Blanes guanya a casa al Sant Gregori per un ajustat marcador de 54-53 .
L’equip visitant va dominar gairebé durant tot el partit, arribant a tenir avantatges fins a 12 punts al tercer quart. No obstant això, el Blanes va protagonitzar una remuntada impressionant gràcies a una defensa sòlida i una precisa execució de triples a l’últim quart.

Amb una actuació destacada en defensa, les Panteres van aconseguir reduir la desavantatge, posant a prova la resistència del Sant Gregori. La tensió va créixer a mesura que el Blanes es va apropar al marcador, generant expectació entre els aficionats.

Finalment, l’èpica es va desencadenar en l’última jugada del partit. Amb només 2 segons restants al rellotge, el Blanes va clavar un triple espectacular que els va permetre guanyar el partit en l’única vegada que es va posar  per davant. Així es va sellar la victòria per 1 punt, deixant els aficionats amb el cor a la mà i demostrant que mai es pot donar per perdut un enfrontament fins que no sona la botzina final.