Resum

Victòria agònica

Primer de tot donar les gràcies com sempre a les nostres júniors que sempre que poden ens donen un cop demà… Paula, Ingrid, Aina, Judith i Ana Maria.

Partit molt igualat i d’infart fins al final. Hem gaudit i a l’hora hem patit durant tot el partit, ja que el Tona ha anat per poca diferència, frec a frec i per davant tot el partit. A la mitja part amb un parcial de 23 a 25.

En el tercer quart encara no havíem pogut donar la volta al marcador, algunes passades fallides i cistelles que no acabaven d’entrar. En el últim quart, a falta de 50 segons pel final hem aconseguit posar-nos 49 a 48 a favor nostre. El Tona converteix dos tirs lliures i es posa un per sobre a falta de 7 segons pel final. I finalment la última jugada estratègica dissenyada pel nostre entrenador i efectuada per el conjunt d’equip a pista ens dona la victòria per un punt de diferència gràcies a l’encert de la nostra júnior Ana Maria.

Informació

Data Hora Competició Temporada Jornada
13/11/2021 19:30 C.C. Segona Categoria Fem. - Fase Prèvia - Grup 5 2021-2022 Jornada 7