Resum

Donen la volta a la truita i passen de cuers a líders del grup

El partit d’avui era clau per les aspiracions del nostre primer equip masculí en la fase de permanència. Les nostres panteres han jugat un molt bon partit davant un equip que no ha baixat la intensitat del seu joc en cap moment. Primera part amb una anotació molt alta a l’electrònic per part dels dos combinats 28-24 i 21-19. Reflectia una escassa defensa i un joc ràpid i efectiu ofensivament, amb posicions de tir còmodes i molta efectivitat.

A partir del tercer quart hem endurit la nostra defensa, propiciant dificultats a l’equip contrari de cara a cistella i incomodant el seu tir. Hem agafat una renda al marcador que hem sabut mantenir fins a les acaballes del matx. Els llançaments de tir lliure han estat la nostra creu i la complicitat amb el nostre públic la nostra cara. Quina manera d’acabar la temporada a casa, amb una grada tant bolcada amb el seu equip. El factor pista i la nostra gent avui han estat el revulsiu per la nostra victòria i per seguir actius en la nostra permanència.

Tots fem club 💛🖤🏀

Informació

Data Hora Competició Temporada Jornada
15/05/2022 18:00 C.C. Primera Categoria Masc. – 2a. Fase – Grup 10 2021-2022 Jornada 4