Resum

El bon inici acaba sent determinant

Després d’una derrota dura a Maçanet l’equip tornava a jugar a casa amb ganes de tornar a recuperar sensacions. Això s’ha notat ja que l’equip ha sortit molt intens i concentrat des del principi, aconseguint acabar el primer quart 26-12. El segon quart els visitants han despertat i pujat la intensitat, guanyant el quart per tres punts i deixant el marcador 37-27 al descans. D’aquí al final del partit la igualtat en el joc ha sigut constant, fent bona la diferència aconseguida el primer quart. Al final 67-57.

A destacar, per fi, un partit on el sènior veterà ha estat encertat en els tirs lliures (15/19). El bon percentatge en el tir d’un punt, juntament amb el bon inici de partit, claus per la victòria de les panteres!

Gràcies als joves Dani Velasco i Martí Piñero per ajudar a l’equip!