Resum

Partit molt esperat entre els dos millors conjunts de la lliga

El Palamós arribava invicte al partit —encara que amb 2 partits ajornats de la primera volta— i va plantejar un partit molt semblant al de l’anada: construir el seu joc a partir d’una pressió molt intensa i, en estàtic, circular ràpid la pilota per buscar tirs amb més comoditat.

Per la seva part, els blanencs, malgrat les baixes per lesió i sense bases, va aconseguir trencar la pressió amb facilitat i a força de ser pacients van començar a dominar el marcador fins a la mitja part (39-38).

El tercer quart va ser fluix per part de les panteres, sobretot en atac, ja que costava trobar les millors opcions. Malgrat això, el Palamós no va aconseguir marxar en el marcador.

A l’últim quart, el Blanes va saber jugar amb seny, circulant molt més la pilota i gràcies també a l’encert des de línia de tres es van endur la victòria.
Toca seguir en aquesta dinàmica. Intentar recuperar els lesionats per encarar els partits amb més recursos i, sobretot, continuar passant-nos-ho tan bé com fins ara.

L’equip vol agrair l’ajuda i l’entrega d’en Martí, del sots-25, que va defensar la samarreta com un més de l’equip. Gràcies, nano!