Resum

Primer partit de l’any del sènior C masculí contra un rival de la part baixa de la taula

Tot i això el primer quart ha sigut igualat, amb moltes pèrdues atribuïdes al fred i a la manca de ritme. Dinàmica que ha continuat fins al final de la primera part on la diferència era de sis punts. Ja a la segona part, gràcies a una defensa intensa i bones transicions, el “Maccabi” Blanes ha aconseguit obrir una bona escletxa en el marcador.

D’aquí al final del partit, el ritme ha seguit essent del conjunt selvatà que ha aconseguit ampliar la diferència malgrat les envestides del rival. El partit ha acabat amb una diferència de vint-i-quatre punts, 63-39.

El sènior C masculí segueix treballant per mantenir aquesta regularitat i sobretot, per seguir gaudint com estan fent fins ara.

Assumptes pendents: millorar el percentatge en els tirs lliures i moure més la pilota sense bot. Aprofitem per agrair l’ajuda d’en Marc Malé, del sots-25 masculí, que ha vingut a donar-nos un cop de mà tot i haver dormit poc.