Resum

Cruel desenllaç

Partit que no s’hauria de haver perdut mai. Hem anat davant en el marcador des del primer minut fins al penúltim segon. Primer quart igualat amb lleuger avantatge nostre, 12-16. Segon quart on hem jugat el millor bàsquet amb una bona defensa i encert cara a cistella, 18-36. Tercer quart igualat amb moltes imprecisions per part dels dos equips acabant amb quinze punts d’avantatge pel nostre equip. Últim quart on el Granollers s’ho ha jugat el tot per el tot i li ha sortit bé. Han buscat el seu millor tirador clavant 6 triples sense oposició, i en defensa han deixat despenjat a un dels seus jugadors fent de “palomero”, que en tres ocasions ens ha fet sis punts regalats.

Quedant onze segons i guanyant el nostre equip d’un punt amb possessió pel Granollers, han errat un tir de dos quedant tres segons, rebot ofensiu del Granollers, pilota a banda i triple en l’últim segon.

Ens falta saber llegir el joc en els moments decisius, per no malbaratar l’esforç que els mateixos jugadors han aconseguit durant altres fases dels partits. Continuem per millorar !! 🏀

Informació

Data Hora Competició Temporada
14/11/2021 12:15 C.C. Júnior Masc. Interterritorial - Primera Fase - Grup 1 2021-2022