Resum

Dos minuts de joc vertiginós consoliden una important victòria

Ens desplaçàvem a L’Hospitalet amb un objectiu primordial, guanyar i superar el bàsquet average del partit d’anada a casa. Les nostres panteres sortien a la pista conscienciades de la importància de la victòria. L’equip local no ens ho ha posat planer contrarestant sempre el nostre joc. En els dos primers quarts els dos equips han marcat molt bé el seu territori i el sistema de joc que volien emprar 23-16 i 7-23. El gran treball en equip dels nostres jugadors, defensivament actius i ofensivament repartint joc per trobar cistelles efectives, ha estat la clau.

El tercer quart se’ns ha travat, 21-11, i el Sant Josep Obrer s’ha engrandit superant-nos en l’electrònic de cinc al principi de l’últim quart. La reacció dels nostres ha estat vertiginosa amb un parcial de 16-30. En dos minuts elèctrics hem capgirat el marcador i hem descol·locat el joc local, sense poder reaccionar a l’efectivitat des de la llarga distància dels nostres homes. Hem encarat definitivament el partit deixant a l’equip local sense cap mena de possibilitat d’emportar-se la victòria.

Gràcies al públic que tant des de la grada com des de casa ens ha donat suport. Tots som Blanes🖤💛💪🏀.

Informació

Data Hora Competició Temporada Jornada
21/05/2022 19:30 C.C. Primera Categoria Masc. – 2a. Fase – Grup 10 2021-2022 Jornada 5