Sabíem que el rival d'aquesta setmana era difícil i que seria un partit d'aprenentatge.

Resum

Sabíem que el rival d’aquesta setmana era difícil i que seria un partit d’aprenentatge.

Així, aquest diumenge ens deixa 5 lliçons:
La primera és que quan estem concentrats en defensa, els jugadors de l’equip contrari no arriben a cistella. El primer temps ho ha demostrat i el Torelló ha hagut d’apostar pels tirs exteriors. Malauradament, amb força encert. Això ens porta a la segona lliçó: Si no defensem amb bona posició i bloquejant el tir, rebre cistelles ens desestabilitza massa. A ningú li agrada rebre triples a la cara, però hem de mantenir la voluntat i constància defensiva. Tercera lliçó: Hi ha equips que saben aprofitar molt bé els nostres errors defensius per allunyar-se del marcador. El nostre objectiu ha de ser mantenir la parella defensiva, quan estem caòtics hem de recordar aquest propòsit, independentment del que faci el rival.
Cal destacar que la frustració i el sentiment d’impotència no ens aturen. Som petits, però molt forts i ens sabem anteposar a defenses dures, a nervis de la grada i a arbitratges que no ens beneficien. La quarta lliçó és doncs que som molt resilients i hem plantat cara.

Acabem amb la cinquena lliçó: el resultat final no reflecteix la qualitat dels equips. Sabem que en aquest procés d’aprenentatge hi ha moments millors i pitjors. Sabem que quan ens coordinem en defensa i juguem en bloc, fem que passin coses boniques. I com que ho sabem, continuarem treballant per fer-les passar!

Informació

Data Hora Competició Temporada
19/11/2023 12:30 Mini B masculí 2023-24

Resultats

EquipT
C.B. Torelló80
C.B. Blanes29

Pista

Torelló - Pavelló Municipal
Passatge dels Esports, 08570 Torelló, Catalunya