Resum

La intensitat defensiva dona una nova victòria

Després de l’eufòria de setmana anterior, on es va derrotar el líder invicte, tocava seguir amb al dinàmica positiva i no va ser fàcil. El Vilablareix va sortir amb molta empenta, movent bé la pilota i anotant des de fora, aconseguint un avantatge d’onze punts al final del primer quart (26-15). A partir del segon quart l’equip va estrènyer més la defensa, pujant les línies de pressió i acabant amb bàsquets fàcils, això va permetre capgirar el resultat amb un parcial de 3-23, que deixava el marcador en un 29-38 al descans.

La bona tendència es va poder mantenir durant la segona part, consolidant l’avantatge aconseguit i gaudint d’un final còmode. Al final 57-69 i victòria per les panteres.

Un altre cop el percentatge en tirs lliures ens queda com a espina clavada, hem de seguir millorant en aquest aspecte ja que ens pot passar factura en el futur.