Resum

Derrota de les nostres panteres en un partit jugat i lluitat des del principi

Durant el primer i segon període l’equip rival sempre a anat per davant en el marcador però les nostres han sabut mantenir-se en el partit i anar ajustant marcador, tot i que ha faltat l’encert a cistella. El tercer període ha sigut per gaudir, les nostres veient que podien han sortit amb molta empenta i ganes, això s’ha vist reflectit amb les jugades, la defensa i sobretot en el marcador ja que s’han arribat a avançar.

Quart període per oblidar, pèrdues de pilota, incertesa en el joc, i les faltes han fet que l’equip contrari és desmarqués fent en cinc minuts un parcial de més de vint punts per cap de les nostres.

Tot i la derrota, plantar cara a les terceres de la classificació diu molt del que es pot aconseguir.

Cal seguir treballant.
Força panteres !!! 💪🏻🏀💛🖤

Informació

Data Hora Competició Temporada
23/04/2022 18:30 C.T. Cadet Fem. Promoció Nivell A - Fase Prèvia - Grup 1 2021-2022