Resum

Derrota dolorosa per la mínima

Bon partit amb ritme frenètic amb un primer quart dominat pels nostres amb reacció local i empat en el marcador al descans. Segona part molt igualada amb intercanvi de cops i molta intensitat. Així arribem als últims 24 segons on anaven 3 amunt al marcador i no vam saber rematar. Darrera posició de pilota per a nosaltres a manca de 2,5 segons i 1 punt per sota que no vam tenir la fortuna de materialitzar. En línies generals bon partit que es decideix per detalls. Com sempre algunes pèrdues de pilota regalades i cistelles fàcils ens van penalitzar. Hem d’aprendre a gestionar aquests detalls, al final una pilota perduda és un partit perdut.

Força Blanes i endavant !!🏀🏀🏀

Informació

Data Hora Competició Temporada
12/02/2022 16:00 C.C. Júnior Masc. Interterritorial - Primera Fase - Grup 1 2021-2022