Resum

Gran victòria a l’últim partit abans de Nadal

Les Panteres de Blanes han guanyat a Tordera en la pròrroga en un partit ple de nervis i emocions.

Bona primera part, on hem donat molt bona imatge tant en defensa com en atac. El primer quart s’ha jugat amb molta intensitat i encert, tancant bé el rebot i sortint al contraatac, arribant al final del quart 16-24.

Al segon quart hem continuat amb la mateixa dinàmica tot i que el rival ha intensificat el joc de valent i ha aconseguit reduir la diferència acabant el quart a tan sols cinc punts per sota.

A la represa el Tordera ha sortit amb molta força i han igualat el partit, han donat la volta al marcador i per primera vegada ens hem posat per sota 49-45.

A l’últim quart el partit ha continuat molt igualat arribant als últims dos minuts guanyant el Tordera de cinc punts, però un triple de l’Álvaro, una pèrdua de l’equip contrari i dos tirs lliures ens ha permès forçar la prorroga, 60-60.

A la pròrroga hem sortit amb moltes ganes i molt ficats en el partit, una bona selecció de tir i una bona defensa ens ha donat una victòria d’infart per sis punts, 65-71.

Agrair l’ajuda dels cadets de primer any.