Resum

Cauen a la pròrroga en un partit duríssim

Tanquem la primera volta de la competició amb una derrota per la mínima davant el CESET. Ens ha costat entrar al partit, al primer quart amb un clar domini gironí, molt encertat en el tir, parcial  26-14. Les panteres hem endurit la nostra defensa i això ens ha permès reduir la diferència i començar a portar les regnes del joc. El segon, 9-15, i el tercer, 8-19, quart han sigut del nostre domini, amb moltes recuperacions de pilota i corrent bé el contraatac amb bones i encertades finalitzacions.

Els nostres homes alts patien el joc dur dels pivots del CESET. El joc s’aturava constantment per la duresa del partit i l’encert en els tirs lliures prenia importància en el marcador. L’últim quart ha estat molt igualat i s’ha arribat al final del temps reglamentari amb empat a 65. A la pròrroga, tot i la igualtat, l’equip local ha jugat amb més seguretat i eficàcia i nosaltres hem errat en els moments claus.

L’equip tècnic, delegats i els jugadors del primer equip, us desitgem unes molt bones Festes de Nadal i cuideu-vos!!! 🎄🖤💛🏀

Informació

Data Hora Competició Temporada Jornada
19/12/2021 12:30 C.C. Primera Categoria Masc. - Fase Prèvia - Grup 3 2021-2022 Jornada 11