Resum

Partit en el que superem, no sense dificultats, a un intens Masnou per aconseguir tres victòries en tres partits. Aquesta importantíssima victòria, contra un equip invicte fins a la jornada d’avui, és una injecció de moral i autoestima que ens permet creure que tot és possible.

Després d’una primera part molt igualada, a on ha destacat la intensitat defensiva de l’equip local i l’encert des de la línia de tres del conjunt visitant, s’ha assolit el descans amb un ajustat 30-35.

A la represa, els nostres han fet un tercer període pràcticament perfecte i encara que l’avantatge aconseguit no ha estat definiu, s’ha arribat al final del quart amb un marge de 16 punts (41-57).

Tot i estar visiblement cansat i tenir el marcador en contra, l’equip local no s’ha donat per vençut. Ha anat treballant i, gràcies a algunes imprecisions dels blanencs, ha aconseguit, a falta de tan sols un minut, col·locar-se a només quatre punts i posar l’ai al cor de l’afició selvatana. Però sembla que als nostres els agrada la pressió: han jugat un molt bon últim minut que els ha permès tancar el marcador en un 69-76 que fa justícia al disputat partit de bàsquet viscut al municipal del Masnou.

Esperem poder continuar la ratxa i que el partit de la propera jornada sigui una oda al número quatre.
Avui, ben fort i tres vegades…força Blanes, força Blanes, força Blanes!