Resum

Nois avui heu fet gaudir als aficionats/des que s’han desplaçat al Masnou,  amb el vostre joc i la vostra actitud en tirar endavant el partit, tot i les adversitats.
La primera part ha estat molt competitiva. Empat a l’electrònic (18-18) amb bones sensacions i confiança en el tir exterior. El segon quart (11-15) destaquem la bona circulació de la pilota trobant bones posicions per encistellar de manera còmoda. Però a la mitja part un canvi revulsiu ens ha fet sortir amb més mentalitat guanyadora i ens hem deixat la pell en defensa; aconseguint un parcial de  13-23, trencant el partit i demostrant una bona sintonia entre tots. L’últim quart tot i l’expulsió de dos dels nostres jugadors per faltes personals, hem mantingut una defensa agressiva impedint  arribar el Masnou amb comoditat a cistella ( 9-18).

Ens emportem una victòria molt treballada i valuosa davant d’un dels equips forts de la lliga. Ara a descansar i preparar els partits del 2024.