Resum

Surt creu en un partit ajustat fins al final

Partit on les nostres panteres van agafar la iniciativa al marcador durant el primer quart. Durant el segon i tercer quart, tot i semblar que havíem de dominar, no acabaven de sortit les coses i el rival sense fer un gran joc, fent honor al nom, amb millor encert que el nostre equip, mica en mica, van retallar diferència, capgirant el marcador i agafant un petit marge de sis punts.

En un últim quart on les nostres panteres van tirar d’orgull i geni es van acostar al marcador, fins al punt de gaudir de dos tirs lliures per empatar o guanyar el partit en l’últim segon, però aquesta vegada ens vam quedar a les portes.

Informació

Data Hora Competició Temporada Jornada
30/04/2022 15:00 Lliga Catalana Bàsquet – Copa 2a D – B 2021-22 2021-2022 Jornada 8