Resum

Gran partit del cadet A del Blanes que li permet no només sumar una victòria importantíssima en la part decisiva de lliga sinó també augmentar l’autoconfiança passant per sobre del, segurament, segon millor club de les comarques gironines.

L’equip local, conscient del que va passar a la primera volta, ha sortit a la pista a donar-ho tot i ha passat per sobre d’un empetitit Girona que no ha trobat la fórmula per contrarestar el bon joc dels panteres. Fruit d’aquesta superioritat, s’ha arribat al descans amb un còmode 44-27 al marcador.

Però res no estava, ni de bon tros, decidit i els gironins han tirat del seu conegut orgull per empatar el matx durant el tercer quart amb un 53-53 que ens feia témer que el partit pogués decidir-se, com ja s’estava convertint en tradició, en els últims segons.

Així, l’últim i definitiu quart ha començat molt igualat (55-53) però de seguida s’ha vist que els nostres tenen la força física i mental per marcar diferències en els moments decisius i, amb un parcial d’inici de deu a zero, han deixat als blancs-i-vermells sense cap opció.
El partit s’ha tancat amb un merescut 86-63, un cop del Blanes sobre la taula que s’ha sentit de Llavaneres a Montcada.
Avui, l’orgull és nostre… força Blanes!!!