Resum

El partit que hem pogut veure avui a la ciutat esportiva s’ha semblat molt a una pel·lícula de sobretaula, no només per l’horari sinó, sobretot, perquè el guió ha estat força pla, sense girs i amb un final feliç però mancat de sorpreses.

Un cop el públic ha ocupat les seves localitats i l’àrbitre ha marcat l’inici de l’espectacle un Blanes molt superior ha demostrat que, a aquestes alçades de la temporada, tots el jugadors saben interpretar el seu paper amb garanties i li ha endossat un inapel·lable 25 a 4 al seu rival al primer quart.

A partir d’aquí, molt farcit per omplir els 40 minuts de metratge: els locals, que es sabien els guapos de la història, han estat molt superiors però han necessitat de les indicacions constants del director d’escena per no deixar-se endur per la monotonia i continuar mossegant al rival. Així s’ha arribat al descans amb un 38-18.

I la segona part? Doncs més del mateix: quan els nostres treballaven en defensa els visitants es quedaven sense recursos i el marcador anava recollint les diferències: 64-26 al tercer quart i 87-42 al final del partit.

Sembla que aquest equip ens té tan ben acostumats que ja no en fem prou amb partits ben dirigits i ben interpretats; necessitem històries que ens emocionin. Segur que les properes jornades ens les tornaran a portar!

Avui, the winner is…Blanes, força Blanes!!!

Informació

Data Hora Competició Temporada
02/03/2024 15:30 Cadet A masculí 2023-24

Resultats

EquipT
C.B. Blanes87
Bisbal Bàsquet42

Pista

Blanes - Ciutat Esportiva Blanes
Mas Cuní 43, 17300 Blanes, Catalunya