Resum

El cadet del Blanes ha tancat una excel·lent primera volta contra el Parets. A aquestes alçades de la temporada és difícil que salti la sorpresa i avui no ha estat una excepció: s’enfrontaven el tercer classificat  (nou victòries i tres derrotes) contra el dotzè (dues victòries i deu derrotes) i la diferència a la classificació ha tingut un reflex clar a la pista.

L’equip local ha sortit a mossegar i ha aconseguit 11 punts abans que els visitants inauguressin el seu marcador. La intensitat de les panteres no ha decaigut en tota la primera part i han aconseguit arribar al descans amb un còmode avantatge (41-17).

A la represa, els vallesans han decidit implementar una defensa zonal que els ha donat molt bon resultat: el Blanes no ha estat excessivament encertat en el tir exterior i li ha costat molt trobar espais per les penetracions. De fet, els grocs-i-negres no han aconseguit engrandir la diferència durant aquest tercer període i hem hagut d’esperar a l’últim per tornar a veure brillar els nostres.

El final del partit s’ha tancat amb un 77-36 que fa justícia a la superioritat del conjunt selvatà i els deixa en una posició de privilegi per encarar la segona volta.