Resum

Un Blanes esperonat per la derrota a la jornada anterior ha saltat a la pista a donar-ho tot contra un Caldes que ha estat incapaç d’aturar la impetuosa sortida dels locals.
Mostra d’aquest allau atacant inicial són els 20 punts de diferència que reflectia el marcador al final del primer quart (26-6). El bon nivell tant en atac com en defensa ha continuat durant el segon període permetent arribar al descans amb un còmode 38-16.
A la segona part del partit, el Blanes ha certificat la seva victòria tot i que la intensitat del seu joc ha baixat lleugerament (probablement per la renda aconseguida a la primera part). Al final, victòria del Blanes (77-52) que premia el bon joc col·lectiu.

El partit ha servit, a més de per tancar l’any, per recordar-nos la importància de jugar al màxim des de que l’àrbitre xiula l’inici del partit.
Avui, escrivint a la carta als Reis que en volem més com el d’avui…força Blanes!