Resum

A mitja part, el líder de la categoria, encarrila el partit (18-52)

Un bàsquet Girona endolladíssim i sense reacció blanenca, aconsegueix una bona renda amb un parcial de (7-22, 11-30) en el primer i segon quart.

Amb tot el pavelló  més pendent de les decisions arbitrals que del joc en si, l’equip tècnic al descans  els hi toca  remuntar anímicament els jugadors i la pressió ambiental. Al tercer període han començat a plantar cara al joc  gironí. Les panteres amb una defensa més ferma, han recuperat pilotes que juntament amb unes transicions ràpides amb bones finalitzacions han tombat el 3r quart pels blanencs (23-12). Els nostres poc encertats en tir però no deixant-se intimidar per l’equip rival,  han aguantat l’últim període emportant-se’l per (14-13).

Esperant que el nostre pivot Marc es recuperi ben aviat. Seguim treballant, sense tirar la tovallola.