Resum

En un emocionant confrontament a la pista del Nou Caulés, el Club Bàsquet Blanes s’ imposa amb determinació amb un marcador final de 56-63.
Des de l’inici del partit, l’equip visitant mostra un domini sòlid en tots els quarts, demostrant les ganes de guanyar després de quatre derrotes consecutives.

El primer quart destaca per la intensitat defensiva dels dos equips, però són els Blanencs qui aconsegueixen imposar el seu ritme, prenent la davantera amb una sèrie de jugades ben executades. L’ habilitat en els llançaments de llarga distància i la cohesió a la pista permeten a les Panteres tancar el primer període amb avantatge.

A mesura que avançava el partit, el Nou Caulés intenta respondre al domini visitant, desplegant un joc agressiu i buscant oportunitats per retallar el desavantatge a l’electrònic. No obstant això, la defensa sòlida del Club Bàsquet Blanes i la seva capacitat per aprofitar els errors de l’oponent mantenen el seu avantatge al llarg del partit .

El tercer quart és testimoni d’un esforç notable per part de l’equip local per revertir la situació. Amb una ofensiva renovada i una defensa més sòlida, aconsegueixen apropar-se al marcador, generant expectació entre els aficionats presents al pavelló. Però , els nostres es mantenen ferms i resisteixen a la pressió, assegurant el seu lideratge.

A mesura que el temps s’esgota en l’últim quart, el Nou Caulés intensifica els seus esforços en un últim intent per canviar el curs del partit. Tot i aconseguir reduir l’escletxa , el temps no està del seu costat. Els nostres juguen amb calma els minuts finals, assegurant la seva quarta victòria amb un marcador final de 56-63.

L’enfrotament entre el Nou Caulés i el Club Bàsquet Blanes és un partit emocionant disputat de tu a tu, dels que agrada veure.
Necessitàvem aquesta victòria per agafar confiança. Enhorabona equip!!!
Força Blanes!!
Força Panteres!!🖤💛

 

 

Informació

Data Hora Competició Temporada
26/11/2023 18:30 Sots 25 masculí 2023-24

Resultats

EquipT
Nou Caulés56
C.B. Blanes63

Pista

Vidreres - Pavelló Municipal
Carrer de la Marinada, 17411 Vidreres, Catalunya