Resum

Partit ajornat de la cinquena jornada, a la dificilíssima pista del líder de la categoria

La qualitat tècnica i pressió constant de les gironines, sobretot en defensa, ha estat desbordant en tot moment impedint les nostres panteres realitzar mínimament el seu joc. Ha estat una veritable prova d’estrès per cadascuna de les nostres jugadores, per les quals arribar a mitja pista amb la pilota controlada ja era una tasca titànica.

Amb aquesta pressió angoixant els ha costat molt seguir les instruccions de l’entrenadora, no han trobat la manera de connectar amb les companyes.

El marcador però no fa justícia al gran treball defensiu de les panteres, que han tret les urpes i han parat molts cops del Girona a base de coratge. I de coratge van obrades les nostres panteres, no donant cap pilota per perduda, en cada lluita, buscant fins a l’últim moment la cistella rival, aconseguint un triple molt treballat pràcticament sobre la botzina.

Però avui la lliçó ha anat de joc d’equip, de com et posa a prova el rival quan t’ofega, pensar ràpid i trobar les petites escletxes que et deixa. Aquest any va d’això.

Seguim treballant i aprenent. Força Panteres! 🏀 💛🖤

 

Informació

Data Hora Competició Temporada
22/12/2022 11:00 Infantil femení 2022-23 2022-2023

Resultats

EquipT
Uni Girona C.B.87
C.B. Blanes10

Pista

Girona - Pavelló Santa Eugènia Montfalgars
Pavelló Municipal d'esports Santa Eugènia-MontFalgars, Carrer d'Enric Marquès i Ribalta, Can Gibert del Pla, Girona, Gironès, Girona, Catalunya, 17006, Espanya