Presentació de l’acord CE El Vilar – CB Blanes a l’Ajuntament

Dimarts al vespre el president del Club Esportiu El Vilar de la Fundació Aspronis, Xavier Manresa, i el president del nostre club, Joan Burcet, van presentar a l’Ajuntament de Blanes el conveni de col·laboració entre les dues entitats.

L’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, i el regidor d’Esports, Pere Lopera, van rebre als presidents de les dues entitats que anaven acompanyats de Simon Pérez, membre de junta del Club Bàsquet Blanes, i Francesc Durà, director general de la Fundació Aspronis. També era present a l’acte la tècnica d’Esports, Gisela Bayé.

El conveni permetrà integrar els esportistes del C.E. El Vilar que practiquen bàsquet com un equip més del Club Bàsquet Blanes, facilitant tècnics per la seva formació. Aquesta iniciativa ha de permetre normalitzar i afavorir la inclusió de tot tipus d’esportistes en la pràctica del bàsquet a la nostra població.

L’acord inicial de col·laboració és per dos anys. Dos anys que les dues entitats esperen que es puguin ampliar si s’acompleixen les expectatives.

Per tancar l’acte el president del Club Bàsquet Blanes va obsequiar al president del Club Esportiu El Vilar i als representants polítics amb la samarreta del club, que la temporada vinent també lluiran els esportistes del C.E. El Vilar. La samarreta amb el nom dels obsequiats, i el número 21 per l’any de la signatura del conveni, ja integra l’escut del C.E. El Vilar junt amb el del C.B. Blanes i el logotip de la Fundació Aspronis.

INFORMACIÓ !

Hem actualitzat la nostra POLÍTICA DE PRIVADESA. Us instem a revisar-la abans de visitar el nostre lloc web.