Primer assalt

Segon partit contra el Porqueres, primer de l’eliminatòria per les primeres places. L’inici del partit de les petites panteres va ser brillant, amb la lluita defensiva home a home ben marcada, els rebots controlats i el canell fi. Triples i jugades feien vibrar la grada i els jugadors es mostraven endollats. Però un cop el local ha semblat mesurar la temperatura dels límits arbitrals, el joc s’ha posat més dur. La manca d’encert a cistella i el mur que en ocasions era el Porqueres, ha desesperat als blanencs, que han deixat que el partit es desendrecés i el rival s’apropés al marcador.

Durant la segona meitat del partit els visitants han anat contenint l’atac local, carregant-se també de faltes. Això ha generat un joc molt interromput, un partit que semblava convertir-se en un sac de nervis.

A l’última part, però, amb un final digne dels primers minuts de joc, el Blanes s’ha tornat a allunyar, guanyant una diferència d’11 punts importantíssim pel proper partit a casa. Porqueres, t’esperem de nou!

Bàsquet Porqueres, 45
Pizzeria El Reno C.B. Blanes B, 56

Fitxa del partit

INFORMACIÓ !

Hem actualitzat la nostra POLÍTICA DE PRIVADESA. Us instem a revisar-la abans de visitar el nostre lloc web.