Cròniques dels partits del cap de setmana del 20 i 21 de novembre de 2021

Sènior A masculí

C.B. BLANES: 75
U.E.R. PINEDA DE MAR: 51

Guanyen confiança a costa d’un Pineda amb moltes baixes

Partit amb un gran focus principal, l’encert col·lectiu juntament amb la defensa, que ens ha permès poder fer que el rival cometi errors com pèrdues de pilotes que hem castigat i ens ha generat confiança amb el nostre joc.

A més a més, de mica en mica, hem anat dominant el rebot, tant ofensiu com defensiu, podent generar més atacs.

A mida que avançava l’encontre les nostres panteres anaven demostrant la imatge que volem donar, que és competir i gaudir del nostre joc per fer vibrar la nostra afició!

Pas a pas anem fent que el nostre joc sigui més fluït i podem competir partit a partit, i així aconseguir els objectius marcats.

Sènior  FEMENÍ

BÀSQUET VILAFANT: 43
C.B. BLANES: 32

Cansades

Partit molt ajustat on les nostres sèniors no varen poder donar-li la volta i durant tot el partit van estar per darrere. El cansament i baixes ens passen factura. Ni les estratègies del nostre entrenador ni l’ajut del nostre júnior incondicional han estat suficients aquesta vegada per superar la jornada.

Sènior B masculí

C.B. BLANES: 77
C.B. BLANES: 86

Derrota a casa contra el líder després d’un gran matx molt intens

La seva veterania i encert els ha portat a arribar a tenir una diferència de fins a quinze punts al marcador, però la nostra valentia i empeny ens ha servit per acostar-nos fins a quatre punts.

Malauradament a l’últim quart el neguit i el nerviosisme han sigut uns dels principals causants de les imprecisions que han acabat derivant en la derrota per nou punts contra el líder.

Aquest és el camí a seguir, l’actitud i la valentia la que ens farà créixer i ser un equip més fort.
SOM-HI BLANES💛🖤

Sènior C masculí

C.B. BLANES: 79
U.A. TOSSA: 51

Nova victòria

Partit que enfrontava al primer contra l’últim classificat de la lliga. Tot i això el primer quart ha sigut igualat i el Blanes ha sortit quatre punts per sobre gràcies a l’encert des de la línia de tir lliure. Al segon quart les panteres han aconseguit obrir una bona diferència en el marcador a causa de la intensitat defensiva i trenar bones jugades en transició, fent córrer la pilota sense bot.

Després de la mitja part el Blanes ha seguit castigant al rival, que no ha aconseguit igualar el ritme dels blanencs malgrat la zona plantejada pels visitants. El partit ha seguit per la mateixa línia fins al final, on les panteres han aconseguit tancar el marcador amb una diferència còmode de vint-i-vuit punts.

El sènior C segueix treballant per mantenir aquesta regularitat i, sobretot, per seguir gaudint com estan fent fins ara.

Aprofitem per agrair l’ajuda d’en Marc Malé i en David Garcia, del sots 25, que han vingut a donar-nos un cop de mà. Gràcies, nois.

Som-hi Blanes, endavant panteres!

SOTS-25 masculí

C.B. BLANES: 40
C.B. OLOT: 69

Sense opcions

Partit en el que des del primer quart l’equip contrari ha sortit a per totes marcant una bona diferència en el marcador que en cap moment els nostres nois no han pogut retallar.

Avui el rebot i l’encert a cistella no estaven de la nostra part.

Un altre dia més i millor. Endavant panteres💪🏼🏀

SOTS-25 FEMENÍ

C.B. BLANES: 63
NOU CAULÉS: 17

La defensa és la clau

Victòria contundent del nostre sots 25 femení gràcies a una fèrria defensa que ha anat en augment durant el partit, arribant a un tercer temps amb un molt bon parcial de 22-2 i un últim 14-4, anul·lant completament l’arribada a cistella d’un equip visitant que no ha baixat els braços fins l’últim segon.

Mica en mica es va notant la bona coordinació i col·laboració entre les jugadores de les blanenques.
Continuem treballant 💛🖤

JÚNIOR A masculí

C.B. BLANES: 94
CREU ALTA SABADELL: 64

S’imposen amb solvència

Avui victòria per les nostres panteres en un partit molt emocionant, on han dominat tot el matx amb molt bon joc d’equip, tot i que el Sabadell no li ha posat gens fàcil.

Es nota el compenetrats que estan i com ho donen tot amb un joc precís i bonic.
Força panteres 💪💪💪!!!

JÚNIOR A FEMENÍ

C.B. SANT CELONI: 54
C.B. BLANES: 65

Partit seriós

Victòria molt treballada on en el primer quart hem acabat igualades però hem fet una bona defensa i amb encert hem acabat la mitja part per davant el marcador.

Al segon temps han sortit amb una bona defensa i ens ha servit per posar-nos per sobre deu punts que hem mantingut fins al final.

Molt bon partit del Blanes
Seguim treballant 💛🖤💛🏀🏀

JÚNIOR B masculí

C.B. BLANES: 35
B.C. FONTAJAU: 72

Cal reaccionar!

El resum del partit del júnior B masculí te un denominador comú amb altres encontres, la falta d’actitud, la feblesa davant la intensitat del joc contrincant. Sembla que ens faci por jugar. Tenim prou potencial per competir en aquesta lliga, però ens ho hem de creure.

El partit d’avui el podem dividir en dos parts. La primera mitja part hem aguantat, el Fontajau marcava el ritme de joc i l’equip blanenc s’adaptava a aquest. Mica en mica hem escurçat el desavantatge i ens hem situat a cinc piunts, 22-27. El començament de la segona part ha estat estrepitós. No hem sabut reaccionar a una pressió de la sortida de pilota i el nerviosisme se’ns ha apoderat, encaixant un parcial d’1-24.

El partit sentenciat ha continuat amb un ritme descendent de les nostres panteres que s’han de plantejar fer un tom a la seva dinàmica i actitud. De ben segur que ho sabran fer!!!! Som-hi panteres💛🖤🏀

JÚNIOR B FEMENÍ

C.B. BANYOLES: 74
C.B. BLANES: 57

Nova derrota excessiva per la igualat demostrada en la pista

Inici de partit molt igualat en joc. Sempre hem anat a remolc i no hem aprofitat diverses jugades per avançar-nos en el marcador. Al final hem pagat la manca d’encert i en l’intent de remuntar ens han cosit a triples. Massa càstig per l’esforç fet.

Ànims noies que ho esteu fent molt bé. Força Blanes 🖤🏀💛

CADET masculí

C.B. FARNERS: 138
C.B. BLANES: 16

Derrota contundent dels nostres contra el rival mes fort de la lliga

El Farners va ser molt superior des del primer minut de partit i va aconseguir passar-nos per sobre d’una manera arrasadora. A cada quart, l’equip local anava augmentant la intensitat la qual ens ha ofegat fins a deixar-nos sense idees.

Seguim lluitant!

CADET A FEMENÍ

B.C. FONTAJAU: 63
C.B. BLANES: 43

Derrota del cadet A femení davant d’un rival molt dur a pista

Partit que ha començat amb molt bones sensacions i bastant igualat fins l’últim minut del primer temps, quan l’equip contrari ha sabut aprofitar un seguit de pèrdues de pilotes i descontrol de les nostres i s’ han avançat en el marcador.

Tot i que les nostres han lluitat dins de les seves possibilitats, ja que continuem amb quatre baixes, no han pogut remuntar el marcador advers. Tampoc ha ajudat les pèrdues de pilotes en els rebots i la falta d’encert en els tirs lliures.

Cal agrair el suport de les dues jugadores de l’infantil que han pujat a ajudar a l’equip.

Cal seguir treballant
Endavant panteres !!!! 💪🏻🏀🖤💛

CADET B FEMENÍ

C.B. BLANES: 33
GEIEG UNIGIRONA: 71

Superades

Partit d’inici amb molt bones vibracions, aconseguíem estar molt igualades. Després d’agafar-nos un bon avantatge les nostres s’han posat les piles i l’encert a cistella i les bones jugades han fet que ens poséssim a només a quatre punts, però les del GEIEG ens han pressionat i junt al poc encert de les nostres i pèrdues de pilota han fet que arribéssim a aquest resultat final.

Tenim quatre baixes a l’equip però hem d’agrair el suport de les infantils.

A seguir aprenen toca…🖤💛🏀

INFANTIL FEMENÍ

C.B. BLANES: 58
C.B. VILOBÍ: 8

Dominen el partit de principi a fi

Últim partit de la primera fase, en el que comptàvem amb algunes baixes a l’equip i, tot així, s’ha pogut resoldre amb el recolzament d’algunes jugadores del pre-infantil que han jugat a un nivell molt alt i que han sabut estar a la alçada del partit, guanyant tots els quarts arribant a tancar el marcador.

Ara toca preparar bé la fase final en la que ens esperen partits, potser més complicats però que s’afrontaran amb il·lusió i ganes de superar-nos.

Fem club. Som Panteres!!!! 🏀💛🖤
Força Panteres💪 🏀🏀🏀

MINI A masculí

B. VEDRUNA PALAMÓS: 41
C.B. BLANES: 73

Bona victòria a Palamós

Partit a priori assequible per als nois del mini A masculí que han sortit endollats al primer període. A partir del segon parcial el partit s’ha anat enfosquint i endurint, s’ha entrat en una dinàmica en la que ens ha costat molt trenar bones jugades i fer bones passades; uns dos últims periodes bons a nivell de tir i joc d’equip ens han permès assegurar la victòria, tot i que hem de seguir treballant per fer un bon joc d’equip i estar concentrats en tot moment.

Seguim jugant, competint i aprenent!
Força panteres, Força Blanes!💛🖤🏀🏀

MINI A FEMENÍ

C.B. BLANES: 9
GEIEG UNIGIRONA: 59

No perden la il·lusió

Partit complicat per les noies del Blanes davant un rival fortíssim i molt experimentat.
Les Panteres han lluitat i no s’han rendit en cap moment plantant cara a les jugadores del GEIEG amb molta força i energia.

Han hagut arribades a cistella amb poc encert, però els tres triples que han aconseguit s’han celebrat com una victòria.

Hem de seguir treballant i aprenent!
Força Panteres! 🏀💪🏻🖤💛

MINI B masculí

C.B.U. LLORET: 44
C.B. BLANES: 51

Guanyen el seu primer derbi

Partir molt travat en el qual ens costa entrar en ritme. L’equip de Lloret de Mar entra molt concentrat en el primer període i marca una bona diferència. En el segon parcial el jugadors de Blanes reaccionen. A partir d’aquest moment el partit és molt igualtat. L’equip mini B de Blanes comença a marcar diferències però acumula moltes faltes.

El C.B.U. Lloret no ho posa fàcil i lluita fins a l’últim moment. Una pista incòmoda amb poc espai per moure’s i treure de banda. Un àrbitre molt estricte que li treu dinamisme al partit.

Hi ha moltes coses a millorar. Els partits es poden guanyar o perdre, el veritable èxit rau en superar-se cada dia. Anem per bon camí.

La alegria dels jugadors és enorme. Des del vestidor arribaven els crist de la celebració i les veus que afirmen haver guanyat el seu primer derbi.

MINI B FEMENÍ

C.B. BLANES: 70
C.B.U. LLORET: 20

Primera victòria de les nostres petites!!!

Després d’un primer quart molt igualat, on a les nostres jugadores els hi ha costat entrar en el partit, hem sigut clarament superiors en tot l’encontre.

Aquesta victòria, molt celebrada per tot l’equip, de ben segur ens donarà força pels pròxims partits.

Toca seguir treballant i continuar creixent!!
SOM-HI PANTERES!

C.E. EL VILAR – C.B. BLANES

CAMPIONAT DE CATALUNYA ACELL/SPECIAL OLYMPIC

Participació al campionat celebrat a Balaguer.

INFORMACIÓ !

Hem actualitzat la nostra POLÍTICA DE PRIVADESA. Us instem a revisar-la abans de visitar el nostre lloc web.