Resultats i cròniques de la darrera jornada

Aquí teniu tots els resultats amb les cròniques dels diferents partits dels equips federats del club que ha competit aquest cap de setmana passat.

MINI A MASCULÍ

Bon regust de boca

C.B. BLANES: 2
C.B. FARNERS: 52

Ja tenia ganes de fer una crònica amb passió. El resultat ha estat de 2-52 però l’actitud de tot l’equip i staff tècnic ha estat de 10.

Al partit d’anada vam perdre contundentment. Avui l’actitud, ganes i compromís ha fet que el resultat final hagi estat de menys de la meitat. Tots els quarts han estat competitius, però hem tingut manca de sort i l’anella les treia fora.

Avui han sortit tots contents, i les famílies també. Aquest és el camí. Torno a felicitar als responsables que estan fent molt bona feina, Paula i Marc.

PRE-INFANTIL MASCULÍ

Milloren la imatge

C.B. BLANES: 45
U.E. MATARÓ: 100

El Blanes ha mostrat una bona imatge en el seu segon duel  contra  el  líder  del grup, el Mataró. Han estat concentrats i agressius, i continuen  en la bona dinàmica.

INFANTIL FEMENÍ

Decepció

DIAGONAL MAR: 57
C.B. BLANES: 55

La manca d’intensitat durant bona part del partit i, de nou, un desastrós percentatge en els llançaments de tirs lliures han portat a la derrota davant un equip que no era millor que el nostre.

L’equip ha sumat a la poca intensitat, llacunes en defensa i precipitació en atac que han facilitat cistelles fàcils del rival.

Cal continuar treballant però sobre tot cal canviar la mentalitat d’un equip que s’emmotlla al nivell del contrari en comptes de voler marcar el seu propi ritme, perquè capacitat per fer-ho en hi ha.

CADET C MASCULÍ

Partit ajornat a Cassà de la Selva

F.D: CASSANENC: 67
C.B. BLANES: 44

Bon inici de partit on els nostres han anat afluixant a mesura que passava el temps fins arribar al tercer quart amb una diferència en contra de 12 punts. A partir d’aquest moment el Cassanenc a jugat a plaer. Hem perdut moltes pilotes i hem fet tirs molt precipitats, en canvi ells feien cistelles molt fàcils fins arribar al resultat final.

Seguim!!!!
Força Blanes!!!

CADET B FEMENÍ

Desfeta a casa

C.B. BLANES: 41
C.B. FARNERS: 65

No era el dia, ha costat entrar al partit; ha faltat concentració, actitud, lluita i motivació davant d’un rival que podia ser assequible o, si més no acabar amb un marcador més ajustat.

Tampoc ha ajudat gens la manca d’encert sota cistella i en els tirs lliures.

Cal continuar treballant.
Força Panteres !!!! 💪🏻🏀

CADET A FEMENÍ

Perden l’estela a la segona part

C.B. GRANOLLERS: 53
C.B. BLANES: 39

Bon inici de les cadets en el primer quart arribant a mantenir-se en el marcador 3 punts avall. Segon quart molt igualat on les nostres han demostrat que si volen poden.
Mitja part 23-22 i a la represa han deixat escapar el partit on han estat superades pel Granollers en el tercer i quart quart.

Estem en la línia i es nota la feina dels entrenaments.

Força Panteres 🏀🖤💛

CADET A MASCULÍ

Resisteixen fins el tercer quart

C.B. BLANES: 62
U.E. MATARÓ: 87

La sortida del Mataró ha sigut molt intensa amb molts contraatacs efectius en el primer quart, fet que ha provocat que marxessin en el marcador que hem pogut recuperar parcialment en el segon quart, arribant a perdre de tant sols vuit punts quan havíem estat vint per sota.

Ja en el tercer quart, el Mataró ha tornat a marxar en el marcador i aquesta vegada ja no hem pogut entrar en el partit. Equip superior als nostre.

Ens queda però seguim treballant i aprenent. Força Blanes!

JÚNIOR FEMENÍ

Assalten el pou

GEIEG UNI GIRONA: 46

Bon partit de les nostres on en defensa han estat molt intenses i en atac ens ha acompanyat l’encert de cara a cistella.

Sempre s’ha anat per davant al marcador tot i que en el segon quart s’ha baixat la intensitat.

Bona feina i a seguir treballant.
Força Blanes 💛🖤💛

SOTS-25 FEMENÍ

Nova derrota de les nostres Sots-25 després d’uns dies amb els ànims generals un tant inestables

BISBAL BÀSQUET: 80

Les jugadores rivals han portat a terme una sòlida defensa i no hem sabut resoldre la pressió de fons que ens han fet durant tot el partit. Les passades llargues eren sovint l’única manera de moure pilota, però això també ens ha fet perdre’n moltes.

Un cop traspassada la barrera inicial hem pogut fer algunes jugades ben coordinades i que acabaven en cistelles fàcils. El ritme en general ha estat intens per ambdues parts, tot i que les nostres continuen mostrant daltabaixos que ens desconnecten del partit, i fan que les distàncies al marcador es tornin insalvables.

Ens falten eines per resoldre situacions a la pista que no sabem com solucionar. Només queda continuar treballant si volem arribar a bon port.

La nota positiva d’avui l’han posat les integrants de l’equip mini B femení que han animat des de les grades a les nostres jugadores,  acompanyades del seu entrenador,  en Kim, i la seva delegada,  la Núria,  recordant l’essència que s’ha perseguit sempre des del club,  el sentit de pertinença i la interrelació entre els equips base i els de competició.

Fem club! 💛🖤💛🖤

SÈNIOR FEMENÍ

Igualtat, amb lleuger domini blanenc

C.B. BLANES: 52
AECAM MALGRAT: 48

Partit molt igualat, on casi sempre hem portat la iniciativa en el marcador, arribant a mitja part amb un ajustat 27-24. Continuant el frec a frec, fins el final 52-48.

Lluitat i treballat partit. Ens ha fet mal la jugadora contràrianúmero 7 que en 16 minuts ens ha fet 15 punts.

Entrem a l’últim mes, a continuar lluitant. Força Panteres.

SÈNIOR A MASCULÍ

El mal percentatge en els tirs lliures decisiu

U.E.R. PINEDA: 62
C.B. BLANES: 59

Partit competit fins al final, on el nostre sènior A masculí no ha perdut la cara al partit en cap moment i que finalment s’ha decidit pel poc encert des de la línia de tir lliure.

Molt bona actitud defensiva que ha permès arribar a pocs segons del final amb empat al marcador.

INFORMACIÓ !

Hem actualitzat la nostra POLÍTICA DE PRIVADESA. Us instem a revisar-la abans de visitar el nostre lloc web.