Sessió informativa Campus d’Estiu

El proper dilluns 29 de juny a les 19:00 h al camp de futbol de la Ciutat Esportiva Blanes durem a terme la sessió informativa del Campus d’Estiu del Club Bàsquet Blanes.

En relació a la sessió, des de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Blanes ens indiquen el següent:

Els cotxes s’hauran d’aparcar en l’esplanada del bus, l’accés a la instal·lació serà per la reixa metàlica que hi ha al costat esquerra de les portes principals de vidre. Hi haurà un membre de l’equip del casal per recepcionar a les famílies que vagin arribant i es desinfectaran les mans amb un desinfectant que proporcionarà el propi departament d’Esports.

Hi haurà un altre membre de l’equip del casal que indicarà on s’ha de seure cada participant a la sessió informativa, a les grades separats per seients i on tothom haurà de portar la mascareta posada obligatòriament.

Només pot assistir un representant per cada família dels nens i nenes que prenguin part al casal.

D’altra banda, podeu consultar el Protocol emès per l’Ajuntament de Blanes per les activitats que es duguin a terme a la Ciutat Esportiva de Blanes i el Document Marc Activitats d’Estiu 2020 emès per la Generalitat de Catalunya on es detallen una sèrie de requisits d’obligatori compliment tant per les entitats organitzadores i el seu personal, com pels participants i les seves famílies. Pel vostre coneixement, també podeu consultar el Pla d’actuació a seguir davant d’un possible cas de COVID-19.

A la sessió informativa resoldrem possibles dubtes que tingueu les famílies i us explicarem el programa que seguirem. Aquest programa us l’enviarem per correu electrònic abans de la sessió informativa.

 

 

 

INFORMACIÓ !

Hem actualitzat la nostra POLÍTICA DE PRIVADESA. Us instem a revisar-la abans de visitar el nostre lloc web.