Tornem a obrir inscripcions a l’Escola de Bàsquet

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Com ja sabreu, seguint les recomanacions del Departament d’Ensenyament, els equips directius  dels centres educatius de Blanes i l’Ajuntament de Blanes han decidit que els alumnes dels col·legis  de Blanes no facin activitats extraescolars per evitar riscos i no trencar els grups estables.

Des del Club Bàsquet Blanes entenem que l’activitat esportiva és molt important pel creixement i desenvolupament dels nens i nenes. És per això que per tal que tots els infants que vulguin, puguin continuar o iniciar-se en el bàsquet, hem habilitat un nou espai, els dissabtes als matins de 10.30 a 12.00 h a la Ciutat Esportiva de Blanes, amb tots els protocols higiènics de seguretat establerts per les autoritats.

El preu per l’activitat és de 20€ mensual des de P5 a 4t de primària.

DATA D’INIDI DE L’ACTIVITAT: Dissabte, 6 de març

PROTOCOLS DE PREVENCIÓ QUE SEGUIREM:
1. Desinfecció de mans.
2. Desinfecció del material (a part cadascú tindrà una pilota que portarà l’entrenador).
3. Presa de temperatura abans d’entrar a la Ciutat Esportiva (prèviament heu de fer-ho vosaltres a casa).
4. No contacte entre els participants. Seran entrenaments sense oposició les primeres setmanes. Fins que no sigui un grup estable.
5. Crear un grup estable. Per tant, sempre seran els mateixos nens/es al grup desde el primer dia i mateix entrenador/a.
6. No barrejar grups. Així que l’entrada serà per grups. Molt important ser puntuals. L’entrenador/a de referència estarà esperant-vos a un lloc determinat sempre i amb distància dels altres grups.

La inscripció s’ha de fer telemàticament clicant AQUÍ on podreu obtenir tota la informació necessària.