Tornem a obrir inscripcions a l’Escola de Bàsquet

Com ja sabreu, seguint les recomanacions del Departament d’Ensenyament, els equips directius  dels centres educatius de Blanes i l’Ajuntament de Blanes han decidit que els alumnes dels col·legis  de Blanes no facin activitats extraescolars per evitar riscos i no trencar els grups estables.

Des del Club Bàsquet Blanes entenem que l’activitat esportiva és molt important pel creixement i desenvolupament dels nens i nenes. És per això que per tal que tots els infants que vulguin, puguin continuar o iniciar-se en el bàsquet, hem habilitat un nou espai, els dissabtes als matins de 10.30 a 12.00 h a la Ciutat Esportiva de Blanes, amb tots els protocols higiènics de seguretat establerts per les autoritats.

El preu per l’activitat és de 20€ mensual des de P5 a 4t de primària.

DATA D’INIDI DE L’ACTIVITAT: Dissabte, 6 de març

PROTOCOLS DE PREVENCIÓ QUE SEGUIREM:
1. Desinfecció de mans.
2. Desinfecció del material (a part cadascú tindrà una pilota que portarà l’entrenador).
3. Presa de temperatura abans d’entrar a la Ciutat Esportiva (prèviament heu de fer-ho vosaltres a casa).
4. No contacte entre els participants. Seran entrenaments sense oposició les primeres setmanes. Fins que no sigui un grup estable.
5. Crear un grup estable. Per tant, sempre seran els mateixos nens/es al grup desde el primer dia i mateix entrenador/a.
6. No barrejar grups. Així que l’entrada serà per grups. Molt important ser puntuals. L’entrenador/a de referència estarà esperant-vos a un lloc determinat sempre i amb distància dels altres grups.

La inscripció s’ha de fer telemàticament clicant AQUÍ on podreu obtenir tota la informació necessària.

 

INFORMACIÓ !

Hem actualitzat la nostra POLÍTICA DE PRIVADESA. Us instem a revisar-la abans de visitar el nostre lloc web.