Tornen els entrenaments a pista!!!

Des de dimecres passat que hem tornat a entrenar a pista. A pista exterior, lluny de la Ciutat Esportiva, però tornem a trepitjar una pista de bàsquet, a fer botar la pilota i a encistellar. Quines ganes en teníem!!!

Pistes de l’Institut Serrallarga
Pistes de la plaça 11 de setembre

Gràcies a l’acord amb l’institut Serrallarga i a l’iniciativa de l’Ajuntamnet de Blanes per cedir equipaments exteriors per la pràctica esportiva dels club usuaris de la Ciutat Esportiva, la totalitat dels nostres equips federats tornen a entrenar repartits entre les pistes de l’institut Serrallarga i de la plaça 11 de setembre.

Els nostres coordinadors i la junta directiva han treballat de valent perquè tot això sigui possible.

Amb total seguretat per respectar les mesures pel COVID-19, mascareta inclosa, jugadors i jugadores amb els seus respectius entrenadors podran treballar un cop a la setmana a pista. Aquest entrenament es complementarà setmanalment amb una trobada virtual per equip, una sessió virtual de preparació física dissenyada pel preparador físic dels nostres primers equips, en Joan, i ho rematem amb el vídeos de tecnificació que ens oferirà en Marc, jugador del primer equip masculí a través del seu canal a instagram.

No ens aturem… força Blanes, força Panteres!!!

INFORMACIÓ !

Hem actualitzat la nostra POLÍTICA DE PRIVADESA. Us instem a revisar-la abans de visitar el nostre lloc web.