Tots a Malgrat!!!

El primer equip masculí s’enfronta dissabte, 17 de gener a les 19.00 h a l’AECAM Malgrat al Pavelló Municipal Germans Margall de Malgrat de Mar.

Fa varies temporades que Blanes i Malgrat no s’enfrontaven en no coincidir les categories en que militaven els dos equips. Després d’uns quants anys l’enfrontament arriba a Tercera Categoria, amb el Malgrat i el Blanes ocupant la segona i tercera posició de la classificació respectivament, empatats a punts.

Cada equip ha perdut només dos partits. El Malgrat ho ha fet contra el líder imbatut, el Santa Coloma, i contra el Gramenet B.C. la setmana passada. Per la seva banda el Blanes va caure a la Ciutat Esportiva contra el Boet Mataró, i la setmana passada també contra el líder a Blanes.

Més emoció no es pot demanar a aquest partit de màxima rivalitat. El Blanes no sap el que és perdre fora de casa i el Malgrat només ha cedit al Germans Margall davant el líder.

Serà un partit que pot ser decisiu per el desenvolupament de la competició i per a la classificació final, per això l’equip necessita més que mai el suport de l’afició.

Tots a Malgrat!!!

Força Blanes, força panteres!!!

 

 

INFORMACIÓ !

Hem actualitzat la nostra POLÍTICA DE PRIVADESA. Us instem a revisar-la abans de visitar el nostre lloc web.