Tots els resultats de la jornada

Tots els partits dels equips federats del club d’aquesta nova jornada disputada aquest cap de setmana:

MINI GROC MASCULÍ

No perden l’ànim

B.C. FONTAJAU: 84
C.B. BLANES: 38

Visita a la pista d’una equip, el Fontajau, amb més físic  i molt més rodat, cosa que ha aprofitat per endur-se el partit amb molta claredat.

Tot i la derrota els jugadors del mini groc masculí han mostrat el seu entusiasme habitual i les ganes de continuar aprenent.

MINI B FEMENÍ

Partit molt disputat

C.B. BLANES: 33
BÀSQUET LLORET: 22

Les Panteres han començat en els primers períodes molt indecises, amb errors en defensa i poc encert en el tir.

Poc a poc han anat millorant en el contraatac i arribades amb encert a cistella que ha fet que anessin augmentant punts i aconseguir guanyar el partit.

Tan el rival com les blanenques han fet un bon partit, lluitant totes les pilotes.

Hem de seguir treballant per millorar!
Força Panteres! 🏀🖤💛

MINI NEGRE MASCULÍ

Derrota a Lloret de Mar

BÀSQUET LLORET: 65
C.B. BLANES: 47

Avui ha començat la segona volta de la lligueta enfrontant-nos al Lloret que vam guanyar a l’anada.

Les panteres han començat molts nerviosos i els ha costat fer la primera cistella. El partit ha estat en molts moments igualat però el rival ha estat molt més concentrat que nosaltres i ha sabut aprofitar les opcions que ha tingut. En general als nostres els ha faltat encert de cara a cistella i concentració en alguns moments. No s’han trobat còmodes en cap moment en el camp i el rival ha sabut aprofitar el factor camp.

Hem de seguir treballant i practicant, ser conscients de les nostres mancances i potenciar les nostres habilitats, que en tenim moltes.

Endavant panteres, Força Blanes!

MINI A FEMENÍ

Rival superior

C.B. BLANES: 19
GEIEG UNIGIRONA: 69

Les nostres panteres no han pogut aturar el joc de les gironines, molt superiors tècnicament i molt més agressives en defensa.

Tot i així les nostres jugadores han plantat cara i s’han esforçat fins a l’últim segon de joc. Poc a poc es va veient la progressió de les nostres jugadores. Ara toca seguir entrenant per seguir millorant.

Força Blanes!

MINI A MASCULÍ

Van millorant

CEB GIRONA: 73
C.B. BLANES: 23

Partit de clar domini local tot i que, exceptuant dos parcials, la resta han estat més competits. Clara millora de l’equip tant en defensa com en atac. En especial en atac on podíem haver tingut una mica més de sort, doncs de la mateixa manera que les pilotes es sortien podien haver entrat.

PRE-INFANTIL MASCULÍ

No tenen continuïtat

C.B. BLANES: 35
B.M.B. MATARÓ 3 V.: 66

Un bon inici dels nostres augurava un partit disputat en tot moment, però realment avui no ha pogut ser així.

Males decisions en atac i una defensa tova ha provocat que el rival anés creixent i aconseguint una renda cada vegada més gran.

Toca aixecar-se i seguir treballant.
Força panteres!!!

INFANTIL FEMENÍ

Planten cara

LIMA-HORTA: 56
C.B. BLANES: 41

Bon partit en línies generals. L’equip ha sortit amb intensitat però la defensa pressionant de les locals, amb utilització de moltes mans en una pista de reduides dimensions, ha comportat moltes pèrdues de pilota i contraatacs que s’han traduït en una diferència al marcador de 13 punts, 17-4, al final del primer quart.

Al segon quart el nostre atac ha sabut trobar més espais per començar a anotar, tot i que la defensa del rival continuava ratllant, fins i tot superant en moltes accions, el límit del reglament. Parcial de 17-12 per arribar a la mitja part 34-16.

A la represa la nostra defensa ha pujat de nivell i hem igualat el nivell físic del contrari. En atac continuàvem amb un bon nivell, aprofitant espais per finalitzar en una contra una. Llàstima de les moltes errades en cistelles fàcils. Parcial de 10-9 per tancar el tercer quart 44-25.

El darrer quart ha estat el millor i no perquè el Lima- Horta es relaxés. L’equip ja s’havia adaptat a les condicions del partit. En defensa s’esgarrapava cada pilota i en atac s’ha estat més encertat.

L’equip s’imposava 12-16 per deixar el resultat final 56-41 i la sensació que si sabem adaptar-nos abans al que el partit demana podem plantar cara a qualsevol equip.

Força Blanes, força Panteres!!!

CADET B FEMENÍ

Derrota en la recta final

C.B. BLANES: 52
CEEB TORDERA: 62

Segon partit amb el Tordera. Partit molt igualat en què les nostres han estat per davant en moltes ocasions, però en els últims minuts de l’últim quart, el cansament, la falta de concentració i el desencert de cara a cistella ha fet que el Tordera s’endugués la victòria.

Cal continuar treballant.
Força Panteres!!!

CADET B MASCULÍ

Cal més intensitat

BÀSQUET LLORET: 67
C.B. BLANES: 40

Partit intens amb derrota del Blanes davant d’un equip contrari més fort. Els nostres jugadors s’han esforçat però la falta d’intensitat en el joc i encert en tir s’ha notat en el resultat.

Seguim treballant i millorant
Força Panteres!! 🖤💛

CADET A FEMENÍ

Partit intens i molt competit

C.B. BLANES: 37
B.M.B. MATARÓ 3 V.: 49

Han lluitat en tot moment arribant al tercer quart 30-34 al marcador. Les nostres jugadores han plantat cara durant tot el partit a un equip contrari molt més rodat.

Bona feina 🏀💪🏻💛🖤

CADET A MASCULÍ

Cauen a la pròrroga

C.B. BLANES: 72
U.B. SANT ADRIÀ: 78

Segon partit amb el U.B. Sant Adrià després del bon partit jugat la setmana passada.

Avui el partit ha començat sense cap equip dominant el joc, molt igualat al primer quart. A partir d’aquest hem començat a distanciar-nos en el marcador fins a gaudir d’un avantatge de 10 punts durant quasi tot el partit, aprofitant la sortida al cotraatac i el desencert en atac del Sant Adrià. Però hem arribat a la pròrroga i no hem pogut aconseguir la victòria.

Seguim evolucionant, ja arribaran les victòries importants.

JÚNIOR FEMENÍ

Partit disputadíssim

C.B. BLANES: 55
C.N. TERRASSA: 53

Un partit molt estrany on el més important ha estat la victòria.
Durant tot el partit hem anat davant el marcador però en atac i defensa s’ha estat poc concentrat, i poc encert en els tirs lliures.

L’equip contrari ha lluitat fins al final, fent un bon partit. Ha sigut un partit molt disputat.

S’ha de seguir treballant.
Força Blanes 💛🖤💛🏀🏀

SOTS-25 MASCULÍ

Victòria en el primer partit de la segona volta

C.B. BLANES: 70
C.B. QUART: 44

Partit còmode des d’un principi, on des del començament hem sabut còrrer al contrari, hem sigut superiors en el joc interior i l’alt percentatge de tir lliure ens ha donat una avantatge al descans de 38-19. Després del descans més del mateix, però hem sabut mantenir la intensitat en el joc fins al final.

Juguem per créixer.

SÈNIOR B MASCULÍ

La defensa és clau

C.B. BLANES: 78
C.B. HOSTALRIC: 60

Partit que ha començat molt disputat per part dels dos rivals. L’Hostalric ha començat més endollat que no pas els blanencs i han anat frec a frec al marcador fins al segon quart. El C.B. Blanes ha marxat al descans amb un petit avantatge de punts i al tercer quart, gràcies a la solidesa defensiva, han aconseguit obrir l’escletxa que han mantingut fins al final.

Bon partit per part dels blanencs davant del segons classificats.

Cal seguir endavant. Força Blanes!

SÈNIOR FEMENÍ

Partit de més a menys

C.B. CALELLAES: 57
C.B. BLANES: 49

Comencem amb set jugadores, es sumen 4 en el decurs del partit (una s’incorpora al segon quart i tres júniors -agrair la seva ajuda- venen a la mitja part). Fins a la meitat lleuger domini blanenc, però les errades en cistelles fàcils i les distraccions defensives fan que no ens puguem allunyar en el marcador, arribant al descans amb empat a 28-28.

Al tercer quart el Calella surt més concentrat amb un parcial de 6-0, que les permet controlar el partit fins el final, tot i que en un moment del darrer quart ens posem a 3 punts, però no aguantem el ritme i cedim el partit.

Ens ha faltat concentració defensiva (encaixats 9 triples) i més aguanti físic. A treballar, i força.

SÈNIOR A MASCULÍ

Victòria plàcida

C.B. BLANES: 75
BÀSQUET LLORET: 56

El primer equip masculí s’ha enfrontat al Lloret en un partit que es presentava amb dubtes després que la setmana passada aconseguís una treballada, difícil i patida victòria a la pista veïna.

L’escenari ha estat la pista blava, amb més capacitat per donar cabuda a tots els afeccionats que han volgut donar suport a l’equip i per respectar les mesures COVID. La decisió del canvi de pista ha estat un gran encert perquè han pogut gaudir del partit més 200 persones, cosa que no hagués estat possible a la pista vermella.

Passant a analitzar el partit, tret de les dues primeres avantatges visitants, 0-2 i 2-4, els lloretencs sempre han anat darrera en el marcador.

La defensa blanenca desactivava l’atac dels jugadors verds, que es mostraven molt erràtics en el llançament de tres punts que tant mal havia fet la setmana anterior. El Lloret sobrevivia per la major alçada i corpulència del seu joc interior i per algunes errades incomprensibles dels locals sota cistella. Amb tot, 20-13 per tancar el primer quart.

El guió del segon quart ha sigut el mateix, amb parcial quasi idèntic, 21-13, per arribar al descans amb una clara renda de 16 punts, 41-26. Cal destacar que en aquest parcial el Blanes ha presentat durant varis minuts un cinc a pista amb una mitjana d’edat de 19 anys, sense que es ressentís en cap moment el nivell de joc.

El Lloret estava perdut a pista i ha intentat reaccionar a la represa de l’encontre. Dos triples i la força del seu joc interior han retallat diferències, però no han aconseguit baixar dels 10 punts, 50-40, i al final del quart, tot i guanyar-lo amb un parcial de 15-17, el marcador ha quedat 56-43.

Començava el darrer i definitiu quart i el Blanes no ha volgut sorpreses. Cinc punts de sortida han estirat la diferència a 18 punts, i tot i que el Lloret ho ha intentat amb el seu joc interior, aquest no s’ha vist acompanyat de l’encert des del llançament triple i els blanencs han mantingut la diferència ampliant-la al final als 19 punts definitius, 75-56, màxima del partit.

Bon partit amb molt públic a les grades que ha demostrat tenir moltes ganes de bàsquet.

INFORMACIÓ !

Hem actualitzat la nostra POLÍTICA DE PRIVADESA. Us instem a revisar-la abans de visitar el nostre lloc web.